Qui som

Productes frescos a Barcelona de qualitat

Som una empresa familiar dedicada a la distribució de producte fresc i congelat amb més de 60 anys d'experiència al sector alimentari. El nostre principal objectiu és oferir un producte de qualitat acompanyat d'un millor servei que satisfaci les necessitats dels nostres clients. Comptem amb una àmplia gamma de productes, des de carn fresca, elaborats, precuinats, ovoproductes, fins a brous i cremes casolanes, sempre garantint la màxima qualitat dels mateixos.

El secret és a la nostra logística

Disposem d'una estructura logística adaptada als productes que subministrem, amb unes modernes instal·lacions frigorífiques, situades al nou polígon de Gran Via Sud, a l'Hospitalet de Llobregat, que ens permeten mantenir, des de la recepció del producte fins a l'expedició d'aquest, unes correctes i òptimes condicions higièniques, així com el no trencament de la cadena de fred. Aquestes instal·lacions ens faciliten la implementació i l'aplicació d'un Sistema de Gestió de la Innocuïtat d'Aliments (SGIA) per garantir que el producte que arriba al nostre client sigui totalment innocu. Disposem també d´una flota de vehicles pròpia adaptada al transport d´aliment refrigerat que realitza servei diari a Barcelona i els seus voltants.

Aquestes instal·lacions ens faciliten la implementació i l'aplicació d'un Sistema de Gestió de la Innocuïtat d'Aliments (SGIA) per garantir que el producte que arriba al nostre client sigui totalment innocu. Disposem també d´una flota de vehicles pròpia adaptada al transport d´aliment refrigerat que realitza servei diari a Barcelona i els seus voltants.

Contacta ara amb nosaltres

Tens cap dubte? Ens vols fer una pregunta? Vols sol·licitar pressupost? No esperis més i envia'ns un missatge explicant-nos què necessites. Estarem encantats d'atendre totes les peticions i oferir-te la solució que més s'adapti al teu perfil i objectius. Som aquí per ajudar-te.